“Show it some love”

Få godt styr på din belægning ved at rengøre, rense og imprægnere – den vil takke dig for det.

Ved forebyggende at rense og imprægnere, forlænges belægningens levetid og grimme overflader med urenheder som stortrives i fugtige miljøer, undgås.

For at få mest muligt udbytte af fliserensningen er det vigtigt, altid at følge produktets brugervejledning nøje, før man går i gang, og for at opnå et flot slutresultat.

Den ultimative belægningsrens/rengøringsmiddel vil være en fliserens designet specifikt til overfladerensning af fliser og/eller andre udendørsoverflader. En god rens kendetegnes ved, ikke at gå på kompromis med hverken effekt, miljø, holdbarhed eller rækkevidde.

Belægningsrens skal være nemt at arbejde med og må gerne kunne påføres uden nogen forudgående krævende forbehandling så som højtryksvask, som kan skade belægningen og gøre den porøs, eller hakken og skrubben, som kræver ekstra knofedt og sved på panden.

Et ”gør-det-selv” mineral- og plantebaseret granulat produkt som Block Blitz®Eco Cleaner er baseret på en kraftfuld mineral- og plantebaseret formel og er 100% biologisk nedbrydeligt.

Produktet er ikke slibende og indeholder ingen blegemiddel, pesticider, syrer eller biocider (kemiske stoffer) og er derfor helt ufarligt for dyr og børn, blot de holdes væk fra området, mens behandlingen er i gang. Foruden at minimere uønsket urenheder og snavs, vil produktet over tid også minimere hvide- og sorte pletter på belægningen.

Med et relativt lavt vandforbrug på blot 10 liter vand, dækkes et stort areal svarende til 15m². Udlægning foretages helt uden brug og køb af dyrt sprøjteudstyr. Her er kun behov for en 10 liters plast vandkande med brusetud.

Påføring foretages hurtig og nemt i 3 simple trin, året rundt ved temperatur på 0-30°C – blot belægningen er tør ved påføring, og der ikke er udsigt til regn de kommende 24 timer.

Jo længere tid produktet sidder, før nedbør, jo bedre resultat, da produktet har en langsom sekundær rengøringseffekt som hjælper med at forhindre og minimere genvækst af uønsket urenheder. Allerede efter 24-48 timer kan de første resultater ses, hvor eventuelt uønsket urenheder vil blive brunt. Mere indgroet snavs, hvide- eller sorte pletter vil tage lidt længere tid og kræve mere end en behandling, alt afhængig af overfladens tilstand.

Som et 2i1 multirens produkt, der både renser og som noget helt unikt, også indeholder UV-imprægneringsbeskyttelse, kan efterfølgende imprægnering springes over.

Udover at kunne bruges på flisebelægning kan produktet også benyttes på overflader som beton, træterrasser, natursten, grus, kunstgræs, asfalt og plastoverflader som PVC, komposit og lign. og kan påføres på såvel ny som gammel belægning.

Hvor ofte man skal behandle sin indkørsel, terrasse eller anden udendørsbelægning, afhænger helt og holdent af produkt, kvalitet og om arbejdet udføres professionelt eller om det er et ”gør-det-selv” projekt.

Vi anbefaler overfladebehandling med Block Blitz®EcoCleaner 2 gange årligt for vedligehold med 5-6 måneders interval og med en ubegrænset holdbarhed, i uåbnet stand, kan produktet fint opbevares til næste gangs brug, uden problemer.

Tom emballage puttes i restaffald efter brug, her er nemlig ingen farligt affald til deponi – den er 100% genanvendelig.

Bruges 2i1 multirens forebyggende, som en del af dit udendørs vedligeholdelsesprogram, forbliver din belægningen ren og pæn, med et flot resultat, hver gang.

Hvordan behandler du din belægning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *