FAQ

Block Blitz er ikke giftigt for miljøet. Det har en hurtig biologisk nedbrydning og lav miljøpåvirkning. Det er fremstillet af mineral- og planteekstrakter og indeholder ingen biocider, pesticider, herbicider eller blegemidler.
Det kan efterlade en harmløs og ufarlig hvid hinde, denne vil gradvist blive vasket bort af nedbør. Skyl det ikke af.
Jo længere Block Blitz sidder på din overfladebelægning før nedbør, jo bedre resultat. Lad dig ikke friste til at skylle med postevand, da det krystalliserede produkt kun aktiveres af regn.
Block Blitz kan bruges på udendørs; beton, flisebelægning, grus, træterrasser, natursten, gummibelægning, kunstgræs, asfalt og plastoverflader (PVC, komposit plast).
Nej, vi anbefaler at påføre med vandkande og dertil egnet fin til mellem brusetud. Alternativ: se vores produkt EcoClean Spray/Udvand, hvor sprayarm kan benyttes.
Jo mere du rører i det, og jo længere du venter med påføring, jo mere vil det opløses. Lidt rester tilbage i bunden af din vandkande, er uden betydning.
Ja, du kan sagtens køre din bil og parkere din bil ind på behandlet belægning efter påføring.
Du kan behandle 2 gange om året med 5-6 måneders interval. I tilfælde af virkelig dårlig overflade, kan du behandle første gang 3 gange årlig og derefter behandle med 5-6 måneders interval.
Block Blitz er ikke et engangsrengøringsprodukt. Det er designet til langsomt at rengøre og beskytte (imprægnere) overfladen ved fortsat brug. Efter første behandling vil eventuelt mos blive brunt indenfor 24-48 timer og eventuelle grønne alger bør forsvinde efter den første nedbør. Mere indgroet snavs, mos, alger, ukrudt og flisepest vil tage længere tid og mere end èn behandling for at forsvinde, alt afhængig af overfladens tilstand.
Med den anbefalede behandlingsinterval hver 5-6 måned vil produktet minimere op til 90% ukrudtsvækst og 99% mosvækst.
Block Blitz kan påføres når som helt på året ved temperatur på 0-30°C. Påføres tør belægning og bør ikke anvendes ved udsigt til regn de næste 24 timer.
Ja, hold dem blot væk fra området, mens behandlingen er i gang og indtil området er helt tørt. Hvis dine børn eller kæledyr skulle få Block Blitz opløsningen på sig, skal du blot vaske området grundigt med koldt vand.
En pose rækker til ca. 15 m². En pakke Block Blitz Eco Cleaner behandler ca. 30 m² og en pose Block Blitz Spray/Udvanding behandler ca. 45 m².
Block Blitz kan skade græs og planter, men er ikke et ukrudtsmiddel. Start påføring på det højeste punkt, så utilsigtet spredning af produktet undgås.
Ja, Block Blitz er ikke giftigt for vandlevende organismer. Små mængder af sprøjtet produkt er ok, men prøv at undgå overdreven afstrømning, da dette midlertidig kan øge dammens pH-niveau.
Det kan bruges på natursten, vi vil dog anbefale, at du tester på et lille usynligt område af overfladen før anvendelse, for at kontrollere egnetheden.
Nej, påfør Block Blitz og vent, da det gradvist vil nedbryde snavs, alger, mos, flisepest og over tid minimere ukrudt. Du kan evt. feje området før behandlingen for at fjerne løst snavs.
Block Blitz har en ubegrænset holdbarhed, uåbnet!
Block Blitz er ikke giftigt for miljøet. Det har en hurtig biologisk nedbrydning og lav miljøpåvirkning. Det er fremstillet af mineral- og planteekstrakter og indeholder ingen biocider, pesticider, herbicider eller blegemidler.
Ja, men det kan tage mere end èn behandling ved mere indgroet snavs, mos, alger og flisepest. Når det er væk, vil dette ikke komme tilbage ved forebyggende behandlinger.
Block Blitz Pro Spray/Udvand er designet til at blive brugt enten med tryksprøjteudstyr (med eller uden automatisk omrører) eller vandkande med dertil egnet fin til mellem brusetud. Dette produkt er doserbar.