Om os

Block Blitz Danmark (BBrens.dk) forhandler - gennem vores engelske samarbejdspartner Block Blitz UK - udendørs belægningsrens til brug på fliser, asfalt, beton, træ mv..

 

Med mere end 30 år i branchen, ligger vi stor vægt på, at yde optimal kundeservice med stor kundetilfredshed, heraf vejledning om valg af produkter samt produktløsninger - som er en stor tillidssag mellem kunde og leverandør - og som kun skabes gennem en god åben dialog samt et godt og positivt samarbejde.

 

Med kunden i centrum sikre vi os, at vore kunder tilbydes det bedste produkt (produktudvikling har høj prioritet) hvor kvalitet og pris hænger sammen. Vores Webshop er opbygget således, at den er nem og overskuelig at finde rundt i. Men skulle der alligevel være noget vi kan gøre bedre, hører vi gerne fra Jer.

 

Block Blitz Danmark (BBrens.dk) ejes af Trafik & Fritid som sideløbende med BBrens.dk også har følgende webshops SportAlt.dk & Trafik-Fritid.dk


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 7538 9911 eller via E-mail info
@bbrens.dk, hvis du har spørgsmål, kommentarer, ris eller ros og du er også velkommen til at smide en kommentar på vores FACEBOOK side Block Blitz Danmark