Block Blitz Eco Cleaner Pro

(2 kundeanmeldelser)

Fra: 100,00 kr.

Egnet til industriel brug og større arealer (ny formel)

Block Blitz Eco Cleaner Pro er den opgraderede version af vores klassiske Eco Cleaner. Pro-udgaven kan anvendes på næste alle overflader uanset om de er lodrette eller vandrette. Det betyder, at du kan få renset både tage, terrasser, plankeværk og indkørsler med ét enkelt produkt. Produktet bruges oftest til større arealer, da det skal påføres via tryksprøjte (Kræver ikke sprøjtecertifikat).

Se Block Blitz Eco Cleaner – her er kun en vandkande nødvendig.

Dermed får du, ved brug af Pro-udgaven, renset alle uønskede belægninger, urenheder samt sorte og hvide pletter på de flader, som findes nødvendige at behandle. Derudover indeholder produktet UV-beskyttelse, som sikrer en imprægnering op til 6 måneder efter seneste behandling.

Alt i alt et økovenligt produkt, som er nemt at anvende og samtidigt skåner miljøet, da der ikke indgår biocider eller pesticider i vores mineral- og plantebaserede opskrift.

 

I Block Blitz teamet, er vi så sikre på, at du får en god oplevelse med vores produkt, at vi tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti. Er du derfor ikke tilfreds med resultatet efter 3 behandlinger, får du alle dine penge retur.