Derfor skal du rense og imprægnere!

Hvem ønsker ikke et hus, indkørsel eller terrasse med et flot ydre og helt fri for grønne og fedtede belægninger, alger, mos, ukrudt, flisepest, skidt og snavs?

Som husejer vil det være fornuftigt både at rengøre og imprægnere sine udendørs overflader, det være sig både nye umættede som gammel belægning. Biofilm (som er ophobning og vækst af mikroorganismer) minimeres nemlig betragteligt, hvis overfladen er renset og imprægneret og fri for organisk affald, kontra en ubehandlet overflade som med tiden vil blive porøs og være grobund for fugt, skidt og snavs.

Er belægningen angrebet af alger, mos eller ukrudt anbefaler vi, at benytte et dertil egnet og godkendt alge- og ukrudtsmiddel til fjernelse af disse. Godkendte produkter kan ses på Miljøstyrelses Bekæmpelsesmiddeldatabase.

Der er mange måder hvorpå du kan rense din belægning eller overflade. Du kan højtryksrense eller slibe dine fliser, her skal du blot være opmærksom på, at dette kan skade overfladen og være en dyr løsning. Du kan også bruge den gammeldags “knofedt” metode med kost, vand og sæbe eller blot bruge Block Blitz metoden – Mix, Påfør, Færdig som nok er den nemmeste og mest miljøvenlige måde at rense og beskytte dine udendørs overflader på.

Ønskes et rengøringsprodukt som både renser og imprægnere i en og samme arbejdsgang og som samtidig har en lav miljøpåvirkning, ja så er Block Blitz Eco Cleaner det helt rigtige valg for dig. Dette 2i1 multi-rens produkt har et meget lavt vandforbrug på blot 10 liter pr. 15m² behandlet belægning og skal blot udlægges med vandkande eller sprøjteudstyr.

Det er vigtigt at påpege, at Block Blitz ikke er et engangsrenseprodukt, men at Block Blitz opløsningen, fremstillet af et kraftfuldt mineral- og plantebaseret granulat, er designet som et behandlingssystem til gradvist at rense og beskytte udendørs overflader og belægninger. Det har en langsom sekundær rengøringseffekt og vil, ved fortsat brug 2 gange årligt, give et fremadrettet flot slutresultat, hver gang.

Hvordan behandler du din belægning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *